Alpha – How long will it take?

Possible timing (± 2hrs)

18h15 – 18h30 (15min)                       leaders meet
18h30 – 19h00 (30min)                       Supper
19h00 – 19h05 (5min)                         Notices and Welcome
19h05 – 19h50 (45min)                       DVD Talk
19h50 – 20h00 (10min)                       Coffee/Tea
20h00 – 20h30 (30min)                       Discussion
20h30 – 20h35 (5min)                         Close

Select this link for weekly discussions